Opis forum
Administrator
Tutaj wpisujemy wioski ze współrzędnymi do ataków oraz obrony już wiem jak bronić kolegów tylko tę opcję trzeba odkryć w badaniach jak i wszystko w tej grze...;] tak więc w razie potrzeby wpisywać proszę. Poza tym widzę że nie za dużo wojska mamy tak wiec proponuje inwestować w ratusz i wojsko tak by kasy wystarczyło na wszystkie sprawy economiczne + wojsko...
Pozdrawiam
Dragon Ash
Administrator
Atakujemy w sobotę ja robie rozpoznanie gościa..;D proszę o wysłanie po jednym szpiegu..;] w tedy każdy z nas będzie miał info na jakiś temat o nim...;] ja biorę jego stacjonujące wojsko..;]
PS. Zbrójcie sie bo jego sojusz jest z top 60 wiec pewnie nie jest tam najsilniejszym ogniwem atakujemy wszyscy w sobotę i nie ma czegoś takiego bo nie mam czym.. albo że zbieram armię atakujecie jak tylko macie dostęp do neta i wysyłacie flotę by nie mógł sobie posiłków wezwać wszyscy atakujemy jedną wioskę podanę przez naszego kolege mam nadzieje że to zrozumiałe..;]
Administrator
to zdejmujemy jego resztę wiosek w taki razie...;] kto tylko znajdzie jego wioskę niech wpisuje ja tutaj...;D
Gracz: DonKamillo Wioska: Sparta Namiary :87:70 Bloczy mi port farmi mnie itp. a juz mialem minimalne wojska jakie musza byc (chodzi o wymagania militarne ustalone przez Dragon Ash-a)
Ostatnio edytowany przez Royal1297 (2008-05-16 05:54:05)
Ej po kij jak się na kogoś kładamy to atakujemy tylko 1 miasto ;/ Np. jak ten DonKamillo ma oberwać to namierzamy mu wszystkie miasta i uderzamy... Jeżeli chodzi o niego to jedno miasto ma na tej samiej wyspie co ja.
panowie ten don kamillo ma 2x mocniejszy soj i raczej nie chcielibysmy z nim wojny moze lepiej jemu odpuścic a ten z wyspy zeus prosi o przyjęcie niby jest do farmienia ale jest blisko ma pare P (a to jak wiem jest nam potrzebne) a i tak farma z niego nędzna
niby nie gra ten gosciu od zeus buchcha pokazac ci raporty z walki on tylko ze mna sie tlucze ma jeszcze dwa inne miasta, ja faremia mu 2/3 a na tym 3 odbudowal taka armie ze hoho, 200 hoplitow 100 procarzy 5lekarzy 5 kucharzy i iles tam lucznikow, katapult i piechurow jak mi przyjeb... to malo co wytrzymalem tylko dlatego ze skupilem cale wojsko w jednym miescie i mialem duzy lvl murow i ratusza ++ do obrony wiec nie wydaje mi sie zeby nie gral a farma jest dobra zloto 13,072Materiał budowlany: 1,811
Wino: 2,388 drugi atak po 20 min zloto 11,382Wino: 1,936 Marmur: 535 Kryształ: 29 dla mnie materialy piechota nie chodza a zawsze te 2-3k mozna sobie dzienie dorobic na jednym miesice a jak masz takich farm z 3 to juz jest jakas znaczaca pomoc przy rozbudowie;d gosciu gra tylko najwidoczniej sobie odpuscil te dwa miasta bo jak go we dwoch farmilismy nom tober to nie ma co sie dziwic
Administrator
DonKamillo mi sie skarżył na ciebie ale mnie to nie rusza jego sojusz jest silny z jednego powodu... Jest ich od chu** i jeszcze wiecej nie skupiają sie na walce i zgraniu lecz na masówce nic nie beda mogli zrobic jeśli bedziemy szybko i sprawnie atakować oraz wspierac siebie na wzajem... kto jest za atakami na tego typa i jego cały sojusz niech tu napisz mi to szczerze obojętne czy walczyc będę z nim czy z kimś innym jeśli sie zgramy nikt nas nie pokona takie jest moje osobiste zdanie... Jest ich duzo a ten gość nie wykazuje cech przywódczych wiec zapewne jest słaby i nie podejmie odpowiednich decyzji i nie zarządzi dobrze swoimi ludzmi kiedy na niego i jego kolegów blisko nas połozonych poleci mnóstwo ataków pod taką presją każdy z nich bedzie patrzył na siebie... A więc to teraz tylko wasza decyzja moi przyjaciele czy będziemy walczyć czy nie z DonKamillo
Pozdrawiam
Dragon Ash
jest to baton113 26kP i 180kP w generałach ma 2 miasta na wyspie 85|71 i jedno na 83|72 polozenia reszty nie znam zauważcie ze to praktycznie nasze współrzędne mozemy sie z nim dobrze zabawić >moze zrobimy tak chętni ataku na niego niech napiszą do mnie a chętni ataku na Don Kamillo do dragon asha tylko licze na przynajmniej pare osób do kazdego z tych graczy>kto ma wystarczająco wojska moze atakować obu
Wczoraj znalazlem dwa miasta don kamillo od wczoraj siedzą tam moi szpiedzy i sprawdzalem jego garnizony w nocy z rana i teraz wieczorkiem i jak narazie to niema tam nic wojska dla ciekawych jego miast podaje koordy Teby (88,71) i Delfy (88,70) jak by ktos nalazl jakies miasto to prosze napisac