Opis forum
czemu nie piszesz mi o tym na PW ??!! nikt mi nic nie pisze po za tym musialem przyjąć 8 ataków z onzetu i teraz najwyzej 2x mu tam port zablokowalem i nie wiem nawet czy belowzero dalej go atakuje >moze ktos jeszcze by poszedl na batona ???? napiszcie mi jak cos
A mi baton coś takiego napisał: "rozmawiałem z Twoim przywódcą myślałem że sobie odpuściliście ale widze że uparty jesteś, i mi sie uprzkrzasz. postaram sie zebys miało miał łupów." Poza tym atakujcie też jak ktoś może gracza kasiutek ma miasta: Breafuios[70:68] Kasiutkowo i Isotia[73:69] Szymankowo. Wczoraj mnie nie bylo i dostałem od tych dwóch miast dzisiaj wysłałem na nich wojo.
Administrator
no nic to walimy w te dwa co mamy... ja wezmę Teby (88,71) a jesli ktos chce sie przyłaczyć do grabienia tego miasta niech napisze do mnie..;]
Idzie na mnie atak od ONZ :
Ataki wroga
*
Wojska są w drodze do Keris 85:70(Czas trwania: 1D 15h)
*
11h 48m 51s
84 jednostek z Arkadia-S 72:60 jest w drodze by blokować port Keris
Przesłałam sobie wsparcie a pewnie do części z nas tez idą ataki.
Wiec wojna już się toczy..
Jakby co to piszcie do mnie na pw.
Administrator
to niech pomaga economicznie... podjąłem decyzje ze jak ktoś nie bedzie brał udziału we wojnie zostanie wyrzucony nie wiem jak wy ja nie chce pasywów w sojuszu...
dlaczego nie ejstem w stanie zaatakować?
jestem...zaatakuje bardzo chetnie,bo nie mam co z wojskiem robic... napiszcie mi namiary na prywatnym bo ja juz sie tak szczerze mowiąc pogubiłem co i gdzie atakować;/
Administrator
nie chodzi o to masz być aktywny nie wyrzucam ciebie przeiceż juz wyrzuciłem 2 mam nadzieje ze nie bedę musiał tego robić dalej... nie musisz atakowac wspomagaj tych co walczą...
Nowy użytkownik
ja zauważyłąm nie wiem jak innie, że jeśli rozbuduje się tawerne jest większy przyrost, jak większy przyrost to znaczy, ze jest więcej osób na wyspie co za tym idzie? Zwiększa się bilans złota JA TAK ROBIE. Polecam taką metodę.
Administrator
To naturalne że czym wiecej wina dajesz tym wiekszy przyrost w miescie no i podatek stosunkowo jest zbierany wiekszy od wiekszej ilości mieszkańców...To jedyna metoda by nie zbankrutować...